Oplossingen als je Airpods Case niet oplaadt

Er is niets vervelender dan te ontdekken dat je Airpods case niet oplaadt. Soms is het een eenvoudig probleem dat je kunt oplossen, maar soms is het iets meer gecompliceerd. Of je Airpods case nou niet charge, werkt of een ander probleem heeft, hier vind je de oplossingen.

Controleer de oplaadkabel

Als je Airpods case niet oplaadt, is de eerste stap om te controleren nan of de oplaadkabel nog werkt. Als de kabel kapot is, zal hij geen stroom kunnen leveren aan je Airpods case. Controleer de kabel door hem aan te sluiten op een ander apparaat. Als het apparaat het niet detecteert, is het tijd voor een nieuwe kabel.

Controleer de oplaadpoort

Als de oplaadkabel nog werkt, is de volgende stap om de oplaadpoort te controleren. Soms kan stof of vuil de oplaadpoort blokkeren, waardoor er geen stroom kan stromen. Gebruik een kleine tandenstoker om de oplaadpoort schoon te nan maken. Als er iets in de oplaadpoort zit, gebruik dan een pincet om het eruit te free shopping guide halen.

Controleer de batterij

Als de oplaadkabel en de oplaadpoort in goede staat zijn, moet je de batterij controleren. Als de batterij defect is, zal het laden niet werken. Als je geen vervangende batterij kunt vinden, is het tijd om een nieuwe Airpods case te kopen.

Controleer de oplaadbron motorola moto e13 hoesje

Als je de oplaadkabel, de oplaadpoort en de batterij hebt gecontroleerd, is de volgende stap om te controleren of je een goede oplaadbron hebt. Je Airpods case kan alleen worden opgeladen met een USB-oplader die de juiste stroom levert. Als je oplaadbron niet de juiste stroom levert, zal je Airpods case niet opladen.

Controleer je AirPods zelf

Als laatste stap moet je je AirPods zelf controleren. Als je AirPods niet goed zijn verbonden met je AirPods case, zal het laden niet werken. Controleer of de AirPods goed in de case zitten en dat het verbindingslampje oplicht. Als alles goed click reference is, zou je AirPods case moeten beginnen met laden.

Oplossen als je Airpods Case niet oplaadt

Als je Airpods case niet oplaadt, is het belangrijk om de bovenstaande stappen te volgen om het probleem op te lossen. Controleer eerst de oplaadkabel, vervolgens de oplaadpoort, de batterij, de oplaadbron en ten slotte je AirPods zelf. Als je deze stappen volgt, zou je Airpods case moeten gaan laden.